Om oss

Ett mångsidigt företag som sätter kunden i centrum

Vi är ett företag som erbjuder våra tjänster över hela Mälardalen, Stockholm och Södertälje. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi kan hjälpa till med allt från att asfaltera uppfart vidare till schaktning, markarbeten, platt- och stensättning och trädgårdsanläggning. Vintertid kan vi även ta ett järngrepp om snöröjningen hos våra kunder.

Som kund till oss så garanteras du ett högkvalitativt jobb där du och dina behov står i fokus. Vi sätter oss alltid in i hur du vill ha det och du kommer att informeras löpande kring hur arbetet går. Behöver du vår hjälp för att exempelvis gräva inför att anlägga en pool, eller för att förbereda marken inför ett bygge av ett Attefallshus så kommer du hela tiden att få uppdateringar kring hur arbetet förflyter. Vi håller en öppen dialog och du som kund ska alltid vara delaktig i det projekt vi anlitas för.

Asfaltering är grunden vi står stadigt på. Det var med asfaltering allting startade och vi har genom åren tagit stora steg med att utveckla oss till att bli den heltäckande, kompetenta firma vi är idag. Genom åren har vi asfalterat hemma hos privatpersoner, i BRF:er och hos företag och detta har gjort att vi skapat en väldigt stor referensbank. Vilket är en stor trygghet för dig som framtida kund. Tyvärr ser man att många företag idag erbjuder asfaltering till väldigt billiga priser. Detta lockar, givetvis, men det handlar även om att man får det man betalar för.

Vi utför professionella asfalteringar

En korrekt utförd asfaltering sker med en tanke på framtiden. Den ska hålla år efter år och detta oavsett väderlek och oavsett slitage i övrigt. Det som ofta visar sig är att den billiga asfaltering som erbjuds redan efter en vinter är full av sprickor och potthål. Något som måste korrigeras och då till en högre kostnad. Därför är det bättre att direkt ta kontakt med oss för asfalteringen.

Vi har kunskapen, erfarenheten och maskinerna som krävs för att just din asfaltering ska förenkla din vardag - och samtidigt ge bostaden det estetiska lyft som en asfalterad uppfart innebär. Vi ser alltid långsiktigt på våra samarbeten och vi vill vara ett företag som du alltid ringer till om det gäller exempelvis markarbeten eller i syfte att laga asfalt som gått sönder. Vilket kan hända då det inte handlar om ett material som håller för evigt.

Referenser är viktiga

Att vårt sätt att arbeta är det rätta bevisas av just de många referenser vi skaffat oss. Kunder som står redo att rekommendera oss vidare fungerar som ett kvitto på att vi levererat ett jobb av högsta kvalitet.

Vi är stolta över detta och du som ny kund kan givetvis sättas i kontakt med våra referenser för att få en bättre bild av hur vi arbetar, vilka vi är samt vad du kan förvänta dig. Här är målet givetvis givet: vi vill att även du i framtiden står redo att rekommendera oss vidare - och för det krävs det samma gedigna och professionella arbete som vi levererat till andra.

Asfaltera uppfart - slipp framtida underhåll

Många har tveksamheter kring asfalt och tvekar kring om detta är det bästa valet för en uppfart. Vi brukar här peka på några viktiga fördelar som talar för en asfaltering. Dels så får du en yta som står pall och som håller sig jämn och fin oavsett årstid och i år efter år.

Dels så får du även en yta som inte kräver någonting av dig. Du behöver inte kratta eller fylla på med nytt material som om din uppfart skulle vara grusad. Asfalt behöver bara sprutas av med slang för att smuts ska försvinna. En annan fördel är att du slipper ogräs och att du slipper hitta en massa grus överallt.

Vill du ha en riktigt snygg och personlig uppfart så kan vi rama in asfalteringen med en tilltalande stensättning också. Vi hjälper dig att få ett enklare liv och, framförallt, en snyggare uppfart. Välkommen!

Vi har lång erfarenhet av asfaltsläggning