Tjänster

Vi erbjuder mer än bara asfaltering

Vi är ett företag med många strängar på vår lyra och vi erbjuder mer än bara asfaltering. Asfaltering är en av de saker vi är bäst på - och som vi anlitas mest frekvent för. Vi vänder oss både till privatpersoner som kanske vill asfaltera uppfart, men även till exempelvis fastighetsägare och BRF:er som vill skapa nya parkeringsplatser eller företag som vill ha hjälp med att lägga asfalt i anslutning till sina lokaler. Vi kan exempelvis även bistå med vår expertis om ni behöver hjälp med att asfaltera en privat väg till sommarstugan.

Vad erbjuder vi då utöver asfaltering? Låt oss titta närmare på några av de tjänster som vi står redo att hjälpa dig med.

 • Plattsättning och stenläggning

  Vi är utbildade platt- och stensättare och vi kan hjälpa dig att skapa den där oasen i trädgården du alltid drömt om. Rätt plattsättning har en lång livslängd och ger det där lilla extra till din bostad. Vi hjälper gärna till med planeringen och kommer med tips om hur du på bästa sätt kan göra dina drömmar till verklighet och hitta balansen mellan estetik och funktion. Många av våra kunder kombinerar asfalt med stensättning där man exempelvis genom det senare kan rama in en asfaltering av en uppfart. Vi visar gärna upp bilder som kan fungera som ren inspiration gällande detta.

 • Markarbeten

  Utan ett gediget markarbete så kommer det framtida projektet inte att hålla den kvalitet man eftersöker. Det initiala jobbet får man aldrig fuska med - och vi har lång vana av att utföra förberedande markarbeten inför exempelvis gjutning av husgrunder och inför anläggning av trädgårdar. Vi schaktar, formar, gräver, kompakterar och utför alla de övriga momenten som krävs för att det framtida projektet ska kunna ta vid - och få ett perfekt resultat. Allt börjar med mark- och grundarbetet och vi har kunskapen, erfarenheten och utrustningen för att skapa rätt förutsättningar för dig.

 • Snöröjning

  Vintertid kan vi hjälpa både privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er med att ta bort snö från uppfarter och parkeringar. Vi rycker ut med kort varsel och använder oss av traktorer som garanterar en snöfri yta.

 • Schaktning

  Oavsett vilken typ av schaktning det handlar om så kan vi hjälpa till. Vi har lång vana och vi arbetar alltid effektivt. Behöver du oss för att schakta jordmassor med grävmaskin, med hjullastare eller traktorgrävare så är det inga problem. Vi gör jobbet och vi gör det till rimliga priser.

 • Trädgårdsarbeten

  Vill du ha professionell hjälp med att anlägga en trädgård? Vi ställer gärna upp med vår expertis och kan hjälpa dig med allt från att ta ner träd, vidare till att plantera buskar och häckar samt med att exempelvis anlägga en ny gräsmatta. Du kan även anlita oss för exempelvis sten- och plattsättning om du vill ge din trädgård det där lilla extra. Vi hjälper dig gärna med planeringen!

Pålitlig partner när det kommer till asfalt

Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vi ser alltid till att leverera jobb av högsta kvalitet - till rimliga priser. Målet är att skapa långa relationer med våra kunder och att vi alltid ska vara det självklara valet även för framtida asfalteringar - men även för andra projekt.

Komplett utbud av asfalteringstjänster